Mehmet Nazif Günal İlkokulu
Musazade Mah. MNG Cad. Mehmet Nazif Günal İlkokulu

VİZYON

Toplam kalite yönetimi çerçevesinde eğitimde kaliteyi arttırmak, öğrencilerin bireysel ilgi ve yetenekleri göz önünde tutarak her öğrencinin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, yönetim ve eğitim personelinin yeterliliklerini artırarak, mesleki becerilerini geliştirmek, kaynak kullanımında daha etkili ve verimli olmak, çağdaş bir dünya insanı yetiştirmek için en kaliteli eğitimi ve öğretimi sunmaktır.

MİSYON

Okulumuz Türkiye eğitim sistemi içinde üzerine düşeni yaparak, gelişen ülkemizin gereksinimi olan nitelikli insan gücünü yetiştirmek için çalışmalarına devam etmektedir. Yaşayacağımız eğitim süreci içinde değişim ve kaliteden ödün vermeden doğru bildiğimiz yolda ilerleyeceğimizi tüm dünyaya bir kere daha gururla söylüyoruz. Amacımız eğitimde kaliteyi artırıcı araç ve gereçleri kullanarak; çevremize ve ülkemizin geleceğine ışık tutacak, ülke yönetiminde söz sahibi olacak aydın, dinamik Türk neslini yetiştirmek ve kazandırmaktır.

Normal Öğretim

iNGİLİZCE