Okulumuzun Tarihçesi

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

İlçemizin en eski okullarından biri olan ve küçük bir binada    1959 yılından beri eğitim öğretim sürdüren MERKEZ ATATÜRK  İLKOKULU,1997 yılında yıkılmış ve okulumuz 8 yıllık ilköğretime  geçiş nedeniyle Gazi İlköğretim Okulu adı ile Atatürk İlköğretim  Okulu binasında 1997–1998 eğitim öğretim yılına devam  etmiştir.

İlçemizin saygın işadamlarından Sn. Mehmet Nazif GÜNAL,  Merkez Atatürk İlkokulu üzerine şu anki binayı yaptırmış   1998–1999 eğitim ve öğretim yılı başında, dönemin başbakanı Sn.Mesut   YILMAZ tarafından Mehmet Nazif Günal İlköğretim Okulu adıyla hizmete açılmıştır. 2012-2013 öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığınca yürürlüğe konan 4+4+4 eğitim modeli ile yeniden ilkokula dönüştürülmüş olup kademeli geçiş sağlanacaktır.

Okulumuz 20 derslik, 1 Fen laboratuvarı,  bir anasınıfı ve bir özel eğitim sınıfı dersliği ile toplam 23 birimde eğitim   ve öğretime devam etmektedir.